• Sportul tău, povestea ta!

Distrează-te, fă mișcare și luptă cu coronavirusul. Toate se întâmplă la Pedalăm pentru viață

Distrează-te, fă mișcare și luptă cu coronavirusul. Toate se întâmplă la Pedalăm pentru viață

Federația Română de Ciclism a lansat campania Pedalăm pentru viață cu scopul de a strânge bani pentru lupta împotriva Covid-19.

Strângerea de fonduri se va face în urma unor concursuri virtuale de ciclism. Primul dintre ele a avut loc deja. Maratonul Vinului a strâns la start peste 80 de rideri, iar Explorer MTB Challenge aproape 50, printre concurenți numărându-se Eduard Grosu și Theo Matican.

Maratonul Vinului Virtual, Pedalam pentru Viata

www.pedalampentruviata.ro

Publicată de BikeXpert Racing Team pe Sâmbătă, 4 aprilie 2020

Sumele strânse din donațiile participanților se apropie de 1000 Euro, dar mai sunt în față cel puțin 5 competiții, următoarea, Triada MTB, va avea loc miercuri seară, 8 aprilie 2020, la ora 19:00.

Înscrierile sunt deschise pe www.pedalampentruviata.ro. Acolo există și o rubrică specială de donații pentru cei care vor să contribuie la cauză, dar nu pot participa la competiții.

   #PedalămPentruViață – #RomâniaPoate – #StaiAcasă

”În spiritul sloganului #impreunapentruciclism pe care îl folosim de peste 3 ani ca un îndemn ca noi toți cei din ciclism (cluburi, organizatori, sportivi, antrenori), să ne unim forțele și ideile pentru a dezvolta acest sport minunat în România, acum pedalăm, de acasă, pentru viață! Prin această inițiativă ne dorim să atragem cât mai multe donații din partea comunitații de cicliști din România pentru lupta împotriva COVID-19! Suntem câțiva prieteni, o parte dintre organizatorii de competiții de Mountain Bike din România, la care sperăm să se alăture și alții cu timpul. Pe scurt, un grup de pasionați de ciclism care și-au propus să contribuie în lupta împotriva COVID-19 prin organizarea primei serii de competiții de ciclism, online din România. Ne dorim ca și ciclismul să facă tot ce poate pentru a-și ajuta semenii în această perioadă dificilă, iar la finalul seriei de competiții, toate donațiile cicliștilor vor fi donate catre Asociația Dăruiește Viața” – Cătălin Sprînceană- Vicepreședinte FRC, coordonatorul departamentului de MTB, team manager la BikeXpet Racing Team, co-fondator Pedalăm pentru Viață.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *