• Sportul tău, povestea ta!

Decizie radicală a lui Nadal. ”Consider că acesta este un an pierdut”

Decizie radicală a lui Nadal. ”Consider că acesta este un an pierdut”

Unul dintre cei mai prolifici sportivi din istoria tenisului, cu 19 titluri de Grand Slam în palmares, Rafael Nadal susține că, cel mai probabil, nu se va întoarce pe teren în acest an. Speră, însă, să poată participa la ediția de anul viitor a Australian Open.

“Cred că anul acesta nu mă voi întoarce pe terenul de tenis. Consider anul 2020, practic, pierdut” – a declarat spaniolul pentru publicația Punto de break.

În toată această perioadă Nadal a fost foarte activ pe rețelele de socializare și în mass-media, unde s-a implicat activ în combaterea pandemiei de coronavirus, alături de alte vedete din Spania și nu numai. Împreună cu baschetbalistul Pau Gasol a demarat campania de strângere de fonduri intitulată “Cea mai mare victorie a noastră” și a contribuit cu sume importante de bani la acest demers.

Situația m-a depășit și pe mine, însă trebuie să mă adaptez, la fel ca toată lumea. Mi-aș dori ca această experiență să ne învețe, dar mă tem că totul va fi uitat curând. Prețuim lururile importante, cum sunt familia și sănătatea, doar atunci când ne lipsesc.” a mai spus Nadal.

Dacă sezonul ATP se va relua, iar spaniolul nu va reveni în circuit în acest an, acesta va rata șansa de a-și apăra cele două titluri de Grand Slam câștigate în 2019, la Roland Garros și US Open.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *