• Sportul tău, povestea ta!

Cuvinte pline de emoție. Cum a trăit Halep pandemia de coronavirus

Cuvinte pline de emoție. Cum a trăit Halep pandemia de coronavirus

Simona Halep a vorbit despre felul în care a trăit pauza cauzată de pandemia de coronavirus, ea spunând că la început a fost şocată şi nu a vrut să accepte situaţia.

“A fost un şoc pentru mine să văd că totul era oprit. Sunt obişnuită să călătoresc şi brusc a trebuit să stau acasă şi să trăiesc viaţa normală. A fost un şoc. Nu înţelegeam. La început nu am vrut să accept. Apoi, m-am îngrijorat când am văzut atât de mulţi oameni având probleme cu sănătatea lor, trebuie să recunosc. Eram îngrijorată la început. Apoi am întrebat mulţi oameni şi mi-au spus că dacă mă protejez şi am grijă de mine şi de oamenii din jurul meu o să fie ok. Aşa că am făcut asta şi încă o fac”, a spus Simona Halep.

Simona Halep – ”Trebuie să avem răbdare şi să credem că va fi mai bine”

Halep a vorbit şi despre sfaturile lui Darren Cahill cu privire la antrenamente: “Darren mi-a spus că, dacă mă pot concentra, să mă antrenez ca şi cum săptămâna viitoare am turneu este un mare avantaj. Dar dacă nu, dacă într-o zi vin pe teren şi nu simt plăcerea de a mă pregăti, atunci îmi pot lua liber ziua respectivă. Aşa că nu am fost stresată să joc în fiecare zi. Mi-am luat liber unele zile, atunci când am simţit  asta. Sfatul său a fost iau totul rând pee rând şi să nu mă gândesc că dacă ratez o zi ar fi un dezastru, pentru că am timp. Trebuie să îmi relaxez mintea pentru că nu se ştie ce se va întâmpla săptămâna următoare. Sunt schimbări în fiecare zi, şi în România din cauza pandemiei de coronavirus

Simona Halep participă în această săptămână la turneul de la Praga.

“Sincer, nu prea ştiu cum să gestionez acum revenirea. Este bine toată lumea este în aceeaşi situaţie. Suntem toţi în aceeaşi situaţie şi acum vom vedea cine va gestiona mai bine revebnirea. Eu simt că am experienţa pentru a face faţă şi că dacă voi privi situaţia cu relaxare şi voi da tot ce am mai bun în fiecare meci voi ajunge din nou la nivelul dorit. Însă sunt sigură că voi avea ceva dificultăţi, am avut mereu nevoie de meciuri pentru a-mi găsi ritmul. Acum este diferit. Nu mă pot plânge, dar nici un pot fi bucuroasă”


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *