• Sportul tău, povestea ta!

Cursele online, deja programate și pentru 2021

Cursele online, deja programate și pentru 2021

Sportivii și organizatorii de competiții s-au adaptat în 2020 condițiilor de pandemie. Multe concursuri au fost amânate sau, din păcate, anulate. Altele au trecut în online. Cursele virtuale din România vor avea loc și în 2021. Unele încep chiar după Revelion.

1 ianuarie 2021 este data la care începe noul an, dar și la care puteți deja să participați la competiții online. Două dintre ele au o cauză nobilă: susținerea Asociației Alfa Grup, care de 7 ani de zile oferă sprijin copiilor din centrele de plasament din județul Cluj, acolo unde sunt 20 de astfel de unități, cu peste 650 de tineri.

Prima din cele două întreceri online este Turul României pe Bicicletă, care însumează 3000 de kilometri. Această cursă ia în calcul atât kilometrii parcurși outdoor, prin curse de șosea sau Mountain Bike, cât și indoor, pentru cei care au un home trainer.

A doua competiție este 2021km Challenge. Deja titlul este sugestiv. Cine se înscrie trebuie să acumuleze 2021 de kilometri de mișcare, indiferent dacă este vorba de mers, alergare, bicicletă sau înot. Înscrierile pentru cele două competiții se fac pe www.virtualchallengeseries.com.


Detalii eveniment


Data început: 01 Jan 2021
Data final: 31 Dec 2021
Website: https://www.facebook.com
Tip eveniment: Calendar Competiții
Județ:
Localitate:


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *