• Sportul tău, povestea ta!

Cum a fost la Subcarpați Trail Run

Cum a fost la Subcarpați Trail Run

Prima ediție a Subcarpați Trail Run a arătat că se poate organiza în bune condiții un concurs de alergare, chiar dacă normele sanitare și de distanțare socială fac misiunea organizatorilor să fie mult mai grea. Totul depinde și de participanți, dar la Cocorăștii Mislii, acolo unde a avut loc STR, totul a ieșit bine.

Părea aproape imposibil să organizezi un concurs de alergare cu peste 300 de persoane în această perioadă, dar cei de la Subcarpați Trail Run au arătat că se poate. Este nevoie de puțin mai multă atenție și coordonare decât de obicei pentru ca toată lumea să fie în siguranță. Ziua de concurs a început cu termoscanarea concurenților, care au avut la dispoziție și stații de dezinfectare.

A urmat încălzirea. Și pentru ca totul să se facă în cele mai bune condiții, participanții s-au răsfirat pe pajiștea de la Cocorăștii Mislii, unde au  avut la dispoziție mii de metri pătrați doar pentru ei.

A fost distanțare socială și la start. Concurenții au pornit la o diferență de cinci secunde, fie că a fost vorba de semimaraton sau de cros.

Pe traseu nu au fost aglemerări. Toate măsurile luate înainte de concurs și startul diferențiat au făcut participanții să aibă ”libertate deplină” până la finish.

Rezultate Subcarpați Trail Run

 

Cros masculin
1. Alexandro Stroia 54:00
2. Cristian Pop 56:00
3. Mihai Popescu 1:02:21

Cros feminin
1. Adela Paulina Bălțoi 1:09:16
2. Maria Cristea 1:13:57
3. Cristina Catrina 1:13:58

Semimaraton masculin
1. Cristian Moșoiu 1:29:07
2. Andrei Gabriel Preda 1:31:23
3. Andrei Ivănescu Gliga 1:33:00

Semimaraton feminin
1. Ionela Alexandru 2:04:30
2. Mariana Nenu 2:06:52
3. Andra Anghel 2:11:11


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *