• Sportul tău, povestea ta!

Cu bicicleta prin Poiană, de la Teleferic

Cu bicicleta prin Poiană, de la Teleferic

Vine vara, bine-mi pare, urcăm la Poiană în soare! Da, poate fi un vers dintr-o melodie pentru acest sezon estival. Unii vor urca pentru câteva zile de concediu, alții vor merge în Poiana Brașov pentru o competiție tare frumoasă de MTB.

24 iulie este ziua aleagă pentru Teleferic Challenge 2021. Și se anunță o zi senzațională, cu cei mai buni cicliști la start, așa cum ne anunță organizatorii. Pentru acest an, au fost gândite nu mai puțin de 3 probe:

  1. Tura scurtă – are 20 de kilometri. Ora de start: 10:40.
  2. Tura medie – 40 de kilometri, adică traseul parcurs de două ori. Ora de start:10:35.
  3. Tura lungă – 60 de kilometri. Ora de start: 10:30. Este cea mai grea, evident, iar organizatorii de la Road Grand Tour au și o descriere specială: „Încă nu ai terminat, mai ai, te chinui, înjuri (mai ales pe noi), te gândești la rudele noastre apropiate, însă, când treci linia de sosire te simți un EROU! Atenție, cursa lungă este destinată sportivilor profesioniști si amatorilor foarte bine antrenați”.

Așa-i că v-au convins cuvintele organizatorilor? Care ar fi alte avantaje ale participării la Teleferic Challenge 2021? În primul rând, peisajul absolut minunat. Apoi, timpul petrecut alături de prieteni și zecile de poze pe care le puteți face și pe care le veți admira ani la rând de-acum încolo.


Detalii eveniment


Data început: 24 Jul 2021
Data final: 24 Jul 2021
Website: https://www.facebook.com
Tip eveniment: Calendar Competiții
Județ: Braşov
Localitate: Poiana Brașov


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *