• Sportul tău, povestea ta!

Clasă de sport cu antrenor personal, pe chat

Clasă de sport cu antrenor personal, pe chat

Clasele de aerobic și fitness s-au mutat în online. După ce școlile și facultățile au început să țină cursuri pe internet, pentru elevi și studenți, acum și antrenorii și-au planificat orele de sport cu ajutorul platformelor video online. 

Tot mai mulți antrenori personali au decis să nu întrerupă clasele de fitness și mișcare, chiar dacă sălile au fost închise din cauza pandemiei de coronavirus. Și-au mutat activitatea în online, iar obiectele din casă, în situația dată, par să fie suficiente pentru a asigura doza zilnică de sport. Dacă unii dintre participanți au gantere, corzi elastice sau TRX,  pentru alții este suficientă greutatea propriului corp, entuziasmul, cheful și conexiunea la internet. Astfel, ora de sport se poate adapta cu succes. 

Pare ciudat, dar cei puternici nu sunt cei care par puternici, ci cei care se adapatează. Așa că, atât antrenorul, cât și cei care îi urmează sfaturile sunt de admirat, mai ales că pot face mișcare și exerciții la fel ca înaintea pandemiei. De cele mai multe ori, antrenorul de fitness sau aerobic face mișcările în propriul cămin, cu ajutorul unei alte persoane, cel mai probabil membru al familiei sau prieten, pe care îl filmează în timp ce îl antrenează. Filmarea online este văzută în felul acesta de cei cu care a intrat pe chat.   

Chiar și acasă se pot face exerciții la fel de intense, ca în sala de sport. Nu sunt de lăsat deoparte nici clipurile înregistrate pe youtube. Însă, dacă esti în conectare directă cu un antrenor, acesta te urmărește și îți vede mișcările și îți poate corecta pozițiile făcute greșit.

Iata un exemplu de clasă făcută online. 

https://www.facebook.com/cojocarivitalie/videos/10158228256954533/


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *