• Sportul tău, povestea ta!

Cinci motive pentru care merită să participi la Maratonul Nordului

Cinci motive pentru care merită să participi la Maratonul Nordului

Au mai rămas câteva zile până când se mai pot face înscrieri la Maratonul Nordului. 24 august va fi ultima zi, iar organizatorii au anunțat că, spre deosebire de edițiile precedente, nu se mai fac înscrieri în ziua competiției.

Maratonul Nordului este evenimentul perfect pentru cei pasionați de natură, aventură și sport. Are loc chiar în nordul extrem al României, în partea de nord a județului Botoșani. Localitățile Pomârla și Teioasa vor fi gazde pentru cele două zile de concurs: MTB Pomârla – 29 august 2020 și Teioasa Trail – 30 august 2020. Maratonul Nordului este cel mai longeviv concurs din zona Moldovei. În acest an va fi cea de-a zecea ediție, iar organizatorii vor oferi pentru fiecare participant de la MTB câte un tricou de biker. Startul va fi dat chiar în ziua în care va începe și Turul Franței (29 august).

Cinci motive să participi la Maratonul Nordului

 

1. Probă de mountain bike sau de alergare
2. Peisaje superbe
3.  Taxa de participare este de doar 130 de lei (adulți) / 50 de lei (copii)
4.  Tricou de biker în proba de MTB
5. Ajuți copiii cu o situație precară și cu rezultate bune la școală să primească o bicicletă

 

Web: https://www.maratonulnordului.ro/

Facebook: https://www.facebook.com/maratonulnordului/?tn-str=k*F

Maratonul Nordului și Fondul de Biciclete

Maratonul Nordului a înființat Fondul de Biciclete. Cu ocazia fiecărei ediții, sunt achiziționate biciclete pentru copiii și tinerii cu situație materială precară și cu rezultate bune la școală din zona Pomârla – Teioasa. Primăria Pomârla este cea care finanțează Fondul de Biciclete, iar numărul de donații poate fi mărit, dacă vor exista și donații.

”Primăria Pomârla ne-a ajutat foarte mult. A fost unul dintre susținătorii de bază ai Maratonului Nordului. Am dus competiția la nivel internațional. La edițiile precedente, am avut competitori din Italia, Ucraina și Republica Moldova” – Alexandru Teioșanu, președinte Club Sportiv Nord.

Donații private se pot face în contul Asociația Club Sportiv Nord, cont RO70RNCB0043159885990001(lei), deschis la Banca Comercială Română, cu mențiunea donație pentru Fondul de Biciclete.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *