• Sportul tău, povestea ta!

Cel mai rapid om al lumii nu a reușit să fugă de Covid. Usain Bolt, infectat cu coronavirus

Cel mai rapid om al lumii nu a reușit să fugă de Covid. Usain Bolt, infectat cu coronavirus

Ministrul Sanătăţii din Jamaica, Christopher Tufton, a confirmat, luni, într-o conferinţă de presă, că fostul atlet Usain Bolt a fost testat poztiv cu noul coronavirus.

Potrivit presei, Bolt şi-a sărbătorit, vineri, împlinerea a 34 de ani, alături de mai multe persoane, între care fotbaliştii  Raheem Sterling (Manchester City) şi Leon Bailey (Bayer Leverkusen). La petrecere nu s-a purtat mască şi nu s-a respectat distanţarea socială. Ministrul Sănătății din Jamaica a precizat că Bolt a fost notificat de rezultatul pozitiv al testului şi a adăugat că a fost declanşată o anchetă epidemiologică.
Cu mai multe ore înaintea anunțului, Usain Bolt, de opt ori campion olimpic în probele de sprint, afirmase că s-a plasat în izolare, în aşteptarea rezultatului unui test efectuat sâmbătă.
„Am făcut un test sâmbătă, pentru a pleca din Jamaica cu treabă. Încerc să fiu responsabil. Deci, voi sta aici, în siguranţă. Mai mult, nu am niciun simptom. Voi sta în carantină şi îmi voi suna prietenii cu care am fost în contact să le spun să fie calm şi să stea izolaţi”, a declarat Bolt.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *