• Sportul tău, povestea ta!

Campionatul Naţional de semimaraton, anulat din cauza pandemiei de COVID-19

Campionatul Naţional de semimaraton, anulat din cauza pandemiei de COVID-19

Campionatul Naţional de semimaraton a fost anulat din cauza pandemiei de coronavirus. Competiţia ar fi trebuit să aibă loc sâmbătă, 14 noiembrie, la Drobeta-Turnu Severin.

Federaţia Română de Atletism a luat această decizie în urma consultării cu Primăria municipiului din Mehedinţi. Naţionalele de semimaraton au fost mutate pentru 14 noiembrie, la  Drobeta-Turnu Severin, după ce au fost programate iniţial pe 8 noiembrie, la Cluj-Napoca.

”Având în vedere măsurile actuale de siguranţă impuse la nivelul întregii ţări pentru prevenirea infectărilor asociate COVID-19, Federaţia Română de Atletism a decis, împreună cu autorităţile locale, că desfăşurarea Campionatului Naţional de Semimaraton este extrem de dificilă în condiţiile actuale şi poate prezenta un risc pentru participanţi.

Ca urmare, Campionatul Naţional de Semimaraton de la Drobeta Turnu Severin, din data de 14 noiembrie, se anulează.

Federaţia Română de Atletism le mulţumeşte pentru înţelegere sportivilor şi antrenorilor şi le reaminteşte că unul dintre principalele deziderate este păstrarea siguranţei şi sănătăţii tuturor celor implicaţi în atletism”, a anunţat FRA.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *