• Sportul tău, povestea ta!

Leonard Mitrică şi Crina Buzgan, primii la Parângul Night Challenge 2021

Leonard Mitrică şi Crina Buzgan, primii la Parângul Night Challenge 2021

Leonard Mitrică şi Crina Buzgan au fost cei mai buni la a opta ediţie a Parângul Night Challenge, la care au participat în acest an aproape 50 de copii și 100 de adulți.

Cursa nocturnă, de tip “vertical race”, a avut un traseu de 4,5 kilometri, cu o diferență de nivel de 1.000 de metri.

Leonard Mitrică, din Brașov (atlet la Steaua) a câştigat concursul de alergare al băieţilor, cu timpul de 42 min și 35 secunde. Mitrică a fost însoţit pe podium de Ionatan Bînzaru (44:19) şi Cristian Moşoiu (44:31).

Crina Buzgan a fost prima în întrecerea fetelor. A fost cronometrată în o oră şi nouă secunde şi a câştigat pentru a doua oară Parângul Night Challenge. Sportiva din Petroşani a fost urmată de Ştefania Buzincu si Sinela Viezuran.

Leonard Mitrică şi Crina Buzgan, primii la Parângul Night Challenge 2021

”Ca să respect tradiția, eu îmi încep anul competițional în Parâng! Am fugit 4,5 km/ 1000 metri diferenta de nivel la lumina frontalei, prin zăpadă și vânt. Sunt fericită că mi-am revăzut colegii de alergare, că am simțit din nou emoția unui concurs. Sper că anul acesta să ne aducă zile bune și să ne revedem și la alte competiții sportive. Felicitări organizatorilor pentru seriozitatea de care dau dovadă în organizarea concursului, cât și concurenților care au învins „bestia” din Parâng”, a scris Crina Buzgan pe contul său de pe un site de socializare.

În proba de schi s-a impus Cristian Merge (1:02.54), urmat de Cătălin Dascălu şi Cristian Bitoi. Prima în proba de schi a fetelor a fost Mara Voicu, sosită în 1:11.29. Pe podiumul la feminin au mai urcat Ioana Ciulei şi Ioana Alexandra Chivu.

Recordul de cursă, ce datează din 2016, a rămas în picioare, astfel că bonusul de 3.000 de lei s-a reportat pentru ediția viitoare.

Legendarul Toma Coconea a dat startul la Parângul Night Challenge 2021.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *