• Sportul tău, povestea ta!

VIDEO | Arnold nu se uită în buletin. Începe fiecare săptămână la fel ca în tinerețe

VIDEO | Arnold nu se uită în buletin. Începe fiecare săptămână la fel ca în tinerețe

Arnold Schwarzenegger le-a arătat fanilor cum se întreține la vârsta de 73 de ani. Actorul a postat un filmuleț cu unul dintre exercițiile sale favorite din sala de fitness.

Austriacul recunoaște că este dependent de mișcare, deși a împlinit 73 de ani pe 30 iulie. Fostul guvernator al Californiei, prieten bun cu Nadia Comăneci, a devenit unul dintre cei mai mari susținători ai sportului din Statele Unite și spune că nu există săptămână fără ca el să nu bifeze cel puțin o prezență în sala de forță.

„Bătrân, dar nu învechit. Ramat e unul din exercițiile mele preferate. Nu există nu pot”, a fost mesajul lui Arnold Schwarzenegger după ce a postat filmulețul pe contul său de Instagram.

Arnold a ajuns celebru după ce a devenit, la 23 de ani, cel mai tânăr Mister Olympia, titlul suprem în culturism. A câștigat competiția de șapte ori, iar pentru performanțele sale impresionante, a primit bine-meritata poreclă de ”stejarul austriac”.

A urmat apoi o carieră de succes la Hollywood. Rolurile din ”Conan Barbarul” și ”Terminator” l-au propulsat către cariera politică. Arnold a fost guvernatorul Californei în perioada 2003 – 2011.


2 thoughts on “VIDEO | Arnold nu se uită în buletin. Începe fiecare săptămână la fel ca în tinerețe

  1. Mesajul dvs.*Bravo Arnold,arata foarte bine la varsta lui.Sportul te menține fizic și psihic.Eu fac sport și arat cu 10ani mai tânăra.

  2. Ceva esențial lipsește din acest articol. Arnold și-a schimbat stilul de viață. Da, sportul ajută, dar mai importantă e alimentația.
    Arnold a trecut pe alimentație exclusiv bazată pe plante.

    Urmăriți documentarul Game changers ca să vedeți efectele miraculoase ale unei alimentații sănătoase.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *