• Sportul tău, povestea ta!

Andrei Arădoaie şi Cristian Filip, în semifinalele turneului de box de la Debrecen

Andrei Arădoaie şi Cristian Filip, în semifinalele turneului de box de la Debrecen

Andrei Arădoaie şi Cristian Filip s-au calificat în semifinalele turneului internaţional de box ''Memorialul Bocskai'', de la Debrecen.

Arădoaie l-a învins în primul tur pe belgianul Ziad El Mohor, la puncte (5-0), iar în sferturi a trecut de croatul Luka Plantic, tot la puncte (4-1).

Pugilistul român Arădoaie îl va înfrunta pentru un loc în finala categoriei 81 kg pe italianul Simone Fiori.

Cristian Filip a ajuns în semifinale la categroria + 91 kg tot după două victorii la puncte, 3-2 cu algerianui Bovlodias Chovalb şi 4-1 în faţa lituanianului Jonas Jazevicius.

Filip va boxa în penultimul act contra georgianului Nikoloz Degadze.

Lăcrămioara Perijoc a evoluat în Ungaria la categoria 51 kg. A cedat în sferturi în faţa turcoaicei Busenaz Cakiroglu (1-4), după ce a trecut în primul tur de italianca Giordana Sorrentino (4-1). Perijoc a fost campioană europeană în 2019, la categoria 54 kg.

Tot în sferturi a fost eliminată şi Claudia Nechita, la categoria 57 kg. Românca a fost învinsă de italianca Irma Testa (1-4), după ce câştigase prin KO tehnic în prima repriză, în optimi.

Andrei Arădoaie şi Cristian Filip, în semifinalele turneului de box de la Debrecen

Cristina Cosma a cedat în faţa polonezei Kata Pribojszki (0-4), în sferturile categoriei 60 kg. Gina Făsui a pierdut prin KO tehnic în prima repriză contra olandezei Kris-Anne Mulder, în primul tur de la 69 kg.

La categoria 75 kg, Sorin Caliniuc a fost învins în primul tur de francezul Moreno Fendero (1-4).

La turneul de la Debrecen participă 175 de pugilişti, 120 la masculin şi 55 la feminin, din 22 de ţări. România a avut 13 reprezentanţi (cinci la feminin şl opt la masculin).


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *