• Sportul tău, povestea ta!

Anamaria Nesteriuc, a doua la Ostrava. Românca şi-a egalat recordul personal

Anamaria Nesteriuc, a doua la Ostrava. Românca şi-a egalat recordul personal

Anamaria Nesteriuc s-a clasat a doua în finala probei de 60 m garduri, la reuniunea internaţională de la Ostrava, din circuitul World Athletics Indoor Tour.

Atleta de la CSA Steaua a încheiat cursa în 8 secunde şi 15 sutimi. Românca a fost depăşită doar de poloneza Pia Skrzyszowska, cronometrată în 8 sec 02/100. Pe locul 3 a sosit irlandeza Sarah Kate Lavin, în 8 sec 18/100.

Nesteriuc şi-a egalat cu acest timp cea mai bună performanţă personală în proba de 60 m garduri şi a reconfirmat baremul de calificare pentru Campionatele Europene în sală de la Torun (Polonia), din perioada 5-7 martie.

Anamaria Nesteriuc şi-a egalat recordul personal la Ostrava

”A fost un concurs excelent. Sunt foarte fericită. Sunt foarte mulţumită de rezultat. Am avut ceva emoţii în serii, m-am calificat la limită în finală, dar adversarele şi presiune concursului şi-au spus cuvântul – în sens pozitiv – şi am reuşit să îmi egalez recordul personal”, a declarat Anamaria Nesteriuc, pentru site-ul FRA, după concursul din Cehia.

Sportiva în vârstă de 27 de ani va participa la finalul săptămânii la Campionatul Naţional de seniori, la Sala ”Ioan Soter” din Bucureşti.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *