• Sportul tău, povestea ta!

Alina Rotaru, a şaptea în concursul indoor de la Dusseldorf

Alina Rotaru, a şaptea în concursul indoor de la Dusseldorf

Alina Rotaru s-a clasat pe locul 7 în proba de săritură în lungime la concursul în sală desfăşurat duminică la Dusseldorf.

Atleta legitimată la CSA Steaua a sărit 6,28 m într-un concurs câştigat de către Malaika Mihambo (Germania), cu 6,74 m. Khaddi Sagnia (Suedia) – 6,74 m, şi Ivana Spanic (Serbia) – 6,61 m au completat podiumul.

„Concursul a fost foarte lung şi nu e deloc frumos fără spectatori în tribune! În ceea ce mă priveşte, parte tehnică a mers bine, dar au fost şi greşeli la aterizare, unde am pierdut 20-30 centimetri. Am avut şi o mică jenă la gamba piciorului drept. Sper să nu fie nimic grav”, a declarat Alina Rotaru, a şaptea în concursul în sală de la Dusseldorf, care este calificată pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo, din acest an.

Victorie pentru Robert Parge, podium pentru Andrea Miklos

Robert Parge a câştigat proba de 400 metri în concursul din localitatea franceză Mondeville, în apropiere de Caen. Atletul român a încheiat cursa în 47 secunde 87/100 şi i-a depăşit pe congolezul Gilles Anthony Afoumba (48 secunde 54/100) şi irlandezul Luke Lennon-Ford, cronometrat în 49 secunde 70/100.

Robert Parge

„Acest prim succes îmi dă încredere pentru competițiile ce vor urma. A fost o atmosferă nemaipomenită, un concurs organizat ca la carte și asta a contribuit la victoria mea. Am avut adversari mai puternici ca mine, însă a fost ziua mea”, a declarat românul pentru site-ul FRA.

Andrea Miklos a încheiat şi ea pe podium concursul de la Viena. A sosit pe 3 proba de 400 de metri, cu 52,63 secunde. Românca a fost depăşită de două atlete din Olanda, Femke Bol (50,96 secunde) și Lieke Klaver (51,48 secunde). Miklos a câştigat anul trecut în capitala Austriei, cu un timp de 52,45 secunde.

 

Andrea Miklos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *