• Sportul tău, povestea ta!

Alexandru Dedu face scandal după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

Alexandru Dedu face scandal după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

Alexandru Dedu face scandal după ratarea calificării la Jocurile Olimpice.  Şeful FRH a anunţat că va face un memoriu pe tema arbitrajului la IHF şi le-a răspuns dur norvegienilor, care s-au temut de un aranjament între România şi Muntenegru, pentru ca ambele să se califice la Jocurile Olimpice. Nordicii au provocat chiar un scandal după ce au jucat contra tricolorelor.

„Este greu, este trist să câştigi şi să nu te califici. Este o competiţie normală, avem jucătoare cu mare experienţă, care au mai trecut prin astfel de momente. Nu duminică s-a pierdut calificarea, ci sâmbătă. Noi nu am făcut un joc reuşit. Nu vreau să mă antepronunţ, o să facem o analiză a arbitrajului de sâmbătă. Mie mi s-a părut că ceva nu a fost OK.

Alexandru Dedu face scandal după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

În cazul în care ceea ce cred că am văzut se adevereşte, o să analizăm asta într-un colectiv de profesionişti. Vom face o adresă către IHF, apropo de acest lucru. Să le fie ruşine! (n.r. despre bănuielile norvegienilor, că România ar fi putut aranja meciul cu Muntenegru).

De la oamenii din nord ne aşteptăm să aibă un anumit tip de comportament. După arbitrajul pe care l-au avut, au curajul să vorbească în felul acesta? Să le fie ruşine! Jucătoarele sunt profesioniste, aud multe în cariera lor. Am fost surprins şi eu, nu mă aşteptam ca norvegienii să aibă un astfel de comportament. Cristina este un exponent de valoare al handbalului mondial, dar, aşa cum am văzut, nu este suficient. Sunt convins că Neagu va dori să participe şi la Jocurile Olimpice de la Paris! Cristina are un vis şi să dea Dumnezeu să şi-l îndeplinească”, a afirmat Dedu, la revenirea în ţară.

Alexandru Dedu face scandal

Alexandru Dedu face scandal și le-a dat replica şi celor care i-au solicitat demisia după rezultatele slabe ale echipelor naţionale din ultima perioadă. „Din gură, este foarte uşor. Cred că răspunsul la toate întrebările astea le găsiţi chiar la jucători şi la jucătoare. O să analizăm, o să discutăm în cadrul federaţiei şi o să facem cunoscute deciziile. Contestatarii să se oprească din a mai contesta antrenorii şi atunci o să aibă o viaţă mai lungă”.

CITEȘTE ȘI:

Ştafeta flăcării olimpice debutează fără spectatori, din cauza pandemiei de COVID-19


One thought on “Alexandru Dedu face scandal după ratarea calificării la Jocurile Olimpice

  1. Zi Norvegia si trage apa! Tara penibila din toate punctele de vedere. Sunt filmari pe YT facute chiar de ei, in care-si arata modul de viata… Nici un om cu scaun la cap nu ar dori asa ceva. Apoi, guvernul lor este de extrema stanga, corupt pana in maduva oaselor. De exemplu femeia care detine pozitia de ministrul mediului este totodata propietara celei mai toxice fabrici de nutret pentru cei mai otravitori pesti din lume: Somonul de crescatorie cu provenienta Norvegia. Ma repet; zi Norvegia si trage apa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *