Actiune FORTE in Bucegi pentru salvarea unui barbat ramas agatat intr-un copac, deasupra prapastiei

[ad_1]

Actiune in desfasurare pentru salvarea unui barbat de 41 de ani din Bucuresti care a cazut din poteca Jepii Mici.

Fara echipament, fara antrenament si fara sa cunoasca traseul, acesta a inceput sa urce pe munte cu sotia si copilul, cu toate ca era foarte tarziu.

In prima parte a traseului barbatul a alunecat si a cazut din poteca mai bine de 10 metri. Printr-o minune s-a oprit pe o panta foarte inclinata, deasupra unei saritori de peste 20 de metri, de unde de-a lungul anilor, nu a scapat nimeni cu viata.

Sotia acestuia a sunat disperata dupa ajutor, iar salvamontistii din Busteni si Prahova au pornit intr-o cursa contracronometru, doar ca traficul de pe DN1 a facut ca deplasarea acestora sa fie aproape imposibila. Salvatorii au fost nevoiti sa stea in coloana ca oricare participant la trafic, pentru ca Autoritatile Statului nu le-au aprobat legea folosirii semnalelor luminoase si acustice in caz de urgenta.

Astfel barbatul care abia se tinea ar fi putut cu usurinta sa-si piarda viata, iar ca el au fost sute de victime de-a lungul anilor, a caror viata a atarnat de un fir de par, doar pentru ca guvernantii au ignorat aprobarea aceastei legi ani la rând.

Din fericire rapiditatea deplasarii echipei de salvare in teren accidentat, a facut ca inca o viata de om sa fie salvata in ultimul moment.

Articolul Actiune FORTE in Bucegi pentru salvarea unui barbat ramas agatat intr-un copac, deasupra prapastiei a aparut prima data pe Prahova Business – Despre afaceri. Zi de zi – Primul cotidian online de afaceri din Prahova.

[ad_2]

Source link