• Sportul tău, povestea ta!

A mai rămas o săptămână până la Subcarpați Trail Run

A mai rămas o săptămână până la Subcarpați Trail Run

A mai rămas o săptămână până la prima ediție a Subcarpați Trail Run. Va fi una dintre cele mai frumoase și mai bine organizate competiții de alergare din acest an după ce organizatorii au depus eforturi uriașe pentru a respecta toate normele impuse de autorități.

Înscrierile sunt deschise

 

”Nu am avut o limitare numerică din partea autorităților, dar ne-am dorit să oferim condiții cât mai bune pentru cei care vor paricipa și am considerat că vom putea respecta toate normele, dacă vom avea 400 de participanți. Vor fi 40 de voluntari (fiecare va purta mască și mănuși), zona de concurs va fi împrejmuită, iar traseul marcat cu atenție. Totul pentru ca participanții să se simtă în siguranță și să plece în cele mai bune condiții” – Lelia Grigore, organizator Subcarpați Trail Run.

Înscrierile sunt deschise până pe 23 iulie 2020, iar cine va plăti taxa de înscriere cu cinci zile sau mai puțin înainte de concurs va trebui să vină și cu dovada plății.

Taxe de înscriere
Cros – 100 lei
Semimaraton 110 lei

Subcarpați Trail Run – 25 iulie 2020 –  Cocorăștii Mislii (județul Prahova)

 Distanțe până la start

 

București – Cocorăștii Mislii / 98 km
Ploiești – Cocorăștii Mislii / 20 km
Brașov – Cocorăștii Mislii / 96 km
Buzău – Cocorăștii Mislii / 87 km
Târgoviște – Cocorăștii Mislii / 52 km

Foaie verde de alun, alergăm pe sub gorun!

Simbolul competiției este Gorunul atestat documentar în 1490, de pe vremea lui Vlad Țepeș.

Măsuri de precauție

 

”Măsurile sanitare și de prevenție sunt la cel mai înalt nivel. Vom avea un echipaj medical, însoțit de o ambulanță. Cadrele medicale vor asigura termoscanarea în dimineața concursului, apoi concurenții vor semna la fața locului două declarații pe propria răspundere. Prima, că nu suferă de afecțiuni care să le pună viața în pericol în urma efortului, și cea de-a doua, prin care se angajează că respectă normele impuse în urma pandemiei de coronavirus” – Lelia Grigore, organizator Subcarpați Trail Run.

Oragnizatori: Asociația MRMO și https://www.echipmont.ro/
Web: http://subcarpatitrailrun.ro/
Facebook:  https://www.facebook.com/subcarpatitrail/
Mail: subcarpatitrail@gmail.com
Telefon: 0729.093.283

 

Primele măsuri de precauție și de distanțare vor fi luate încă de la sosirea participanților. Programul de ridicare a kiturilor de concurs este deja stabilit. Participanții de la semimaraton vor fi primii, urmați de cei de la cros.

8.00 – 8.45 RIDICARE KITURI SEMIMARATON
8.45 – 9.30 RIDICARE KITURI CROS

Kiturile vor conține număr de concurs, bandană, buff, pelerină de ploaie, pastă de dinți, gel Gold Nutrition, mască de protecție.

”Am decis să punem în kitul de participare și o mască de protecție. Le recomandăm concurenților să o poarte tot timpul, înainte și după concurs. Pe traseu nu se vor forma aglomerări pentru că spațiul este generos, indiferent că vor alerga prin pădure sau pe pajiște. Startul va fi dat în grupuri de maximum zece persoane care vor sta la o distanță generoasă înainte de a porni în cursă” – Lelia Grigore, organizator Subcarpați Trail Run.


Risc minim – Siguranță maximă

La punctele de hidratare și alimentare, toate produsele vor fi sigilate sau ambalate. Vor fi și coșuri de gunoi de-a lungul traseului, care este deja marcat, iar în zonele de ridicare a kiturilor și de hidratare vor fi dezinfectanți.

RECOMANDĂRI SUBCARPAȚI TRAIL RUN

Cel mai indicat ar fi ca participantii să aibă un schimb de haine și să renunțe la echipamentul de concurs cât mai repede, punându-l într-o pungă închisă, operațiune urmată de dezinfectarea mâinilor. E obligatorie dezinfectarea hainelor prin spălare, de îndată ce ajung acasă. Participanții să evite să vină cu susținători.
La finish, fiecare participant va primi o înghețată și o bere fără alcool.
Vor fi și premii: open / categorii de vârstă (toate detaliile și ultimele noutăți le găsiți pe  http://subcarpatitrailrun.ro/)

Subcarpați Trail Run – 25 iulie 2020 –  Cocorăștii Mislii (județul Prahova) 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *