• Sportul tău, povestea ta!

Trei vârfuri, o provocare și un mare ajutor pentru copiii cu autism

Trei vârfuri, o provocare și un mare ajutor pentru copiii cu autism

Pe 5 și 6 decembrie sunt două zile speciale. La mulți dintre noi vine Moș Nicolae. Alții se transformă ei înșiși în Moș Nicolae. Este și cazul celor 3 oameni cu suflet mare care au lansat o provocare: 60 de kilometri parcurși în 2 zile.

Bogdan Coman, Călin Cotinghiu și Daniel Giurgi au gândit un eveniment frumos, care să ajute 400 de copii care fac terapie în cele două Centre Autism Voice din București. 3 Summits este provocarea cu muntele, dar și cu sine. Cei 3 vor ajunge pe vârfurile La Om, Piatra Mare și Postăvaru în 18 ore. Sunt vreo 60 de kilometri de făcut.

De unde ideea aceasta? „Muntele a învățat că lucruri vin, pleacă și că importantă e experiența trăită de el în fiecare împrejurare. Acum încep să învăț și eu. Muntele nu s-ar fi bucurat de lumină dacă era scăldat numai în lumină. Era musai nevoie și de beznă furtunii. Eu nu m-aș bucura de fericire și iubire dacă viața mea ar fi fost numai rai”, a explicat Bogdan Coman, ciclist la CSA Steaua.

Pentru cei care nu ajung pe munte, sunt 3 variante, 3 curse pe care le pot face oriunde în cele 2 zile: Extrem 60 de kilometri, Power 21 km și Standard 10 km.

Din taxa de participare, câte 55 de lei vor merge către copiii din centrele Autism Voice. Participanții la această întrecere vor primi un număr de concurs personalizat cu numele sau porecla, discount-uri la partenerii competiției, o diplomă virtuală de Finisher, dar și multe premii surpriză. Astfel, Moș Nicolae va trece pe la fiecare.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *